TRATAMENTE CORPORALE

Tratamente Orientale

tratamente orientale premier spa

Abordarea dimensiunii culturale a frumuseţii orientale este o imersiune într-o lume magică şi fascinantă, învăluită în mister şi preţiozitate.

hammam

RITUAL HAMMAM

60min

Dacă vreți sa experimentați o relaxare în stil oriental, bucurați-vă de beneficiile hammamului, un ritual special de curățare și purificare, înfrumuseţare şi îngrijire a pielii prin cinci etape succesive: curățarea cu spumă de săpun negru tradițional marocan, care conferă pielii un aspect satinat, gomajul cu mănușa specială kassa, pentru exfolierea celulelor moarte, clătirea cu apă din abundență, aplicarea unei măști cu argilă și săruri minerale pentru purificarea epidermei și masajul cu ulei de argan, pentru hidratarea pielii.

oriental soap massage

ORIENTAL SOAP MASSAGE

30min

Ritual senzorial ce presupune curățarea cu spumă de săpun negru tradițional și gomajul cu mănușa special kassa. Acest veritabil răsfăţ oriental este ideal pentru o îngirjire eficientă a corpului, cu efecte benefice asupra întregului organism.

ritual casablanca

RITUAL CASABLANCA

75min

Ritual de purificare cu produse extravagante precum: apă de flori, sare de alaun, argilă albă, unt de Shea și ingrediente orientale surpriză. Acest ritual îşi are originea în vremea reginei Cleopatra şi este unul dintre cele
mai eficiente ritualuri de curăţare şi purificare corporală. Terapia începe cu un peeling cu rol de hidratare, hrănire şi catifelare a pielii, este urmat de o împachetare cu rol mineralizant, antiseptic şi energizant şi de un masaj relaxant. Tratamentul previne uscarea pielii, îi ameliorează hidratarea, încetineşte îmbătrânirea naturală, este restructurant şi regenerant. Se potriveşte perfect pielii uscate, deshidratate, căreia îi redă supleţea şi îi atenuează aspectul neplăcut.

bronzare cu henna

BRONZARE CU HENNA

60min

Datorită ingredientelor din compoziție, bronzarea cu henna este un tratament pentru întregul corp. Pudra cu henna are ca principal ingredientul tanin care are efecte în pigmentarea pielii, întărirea vaselor de sânge, tonifierea pielii. Bogată în oligo elemente cu proprietăți astrigente, antibacteriene și de protecție, loțiunea de bronzare conține extracte vegetale bogate în vitamine și minerale care contribuie la menținerea unei bune hidratări a epidermei.