TERAPII MEDICALE

Premier SPA este primul Medical SPA de 5* din România al cărui obiectiv este acela de a vă oferi tratamente individualizate și personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră, într-o atmosferă de rafinament și relaxare.

KINETOTERAPIE

Kinetoterapia este terapia prin miscare, care urmareste refacerea unor functii diminuate sau cresterea nivelului functional in diverse afectiuni ale sistemelor muscular, osos, articular, respirator. Pornind de la programe de exercitii fizice statice si dinamice individualizate in functie de fiecare persoana in parte, kinetoterapia poate fi folosita in programele terapeutice profilactice (de prevenire), curative si de recuperare. Principalele obiective ale tratamentului kinetoterapeutic sunt: relaxarea musculara, corectarea posturii si a aliniamentului corporal, cresterea mobilitatii articulare, cresterea fortei si rezistentei musculare, imbunatatirea coordonarii si abilitatilor de miscare, corectarea deficitului respirator.

​50min

1 sedinta - 90 lei 10 sedinte - 800 lei   20 sedinte - 1450 lei

HIDROKINETOTERAPIE

aquagym

Hidrokinetoterapia este terapia prin mișcare în apă. Premier Spa este singurul centru din București în care terapia se realizează la o temperatură adecvată, ceea ce o face extrem de eficientă.

Efectele hidrostatice ale apei diminuează considerabil efortul cardiovascular depus la exercițiile medicale. În scop profilactic, curativ, recuperator, gimnastica în apă aduce suplețe articulară, crește rezistența și toleranța la efort, combate obezitatea, sedentarismul. Este locul ideal pentru inițierea unui program de recuperare în sechelele articulare post traumatice.

​50min

1 sedinta - 90 lei 10 sedinte - 800 lei   20 sedinte - 1450 lei

MASAJE TERAPEUTICE

Tehnici eficiente
de masaje terapeutice medicale

Masaj Terapeutic

Masaj Terapeutic Gat, Umeri si Spate

Masaj Drenaj Limfatic

Masaj cu namol Techirghiol

Masaj Terapeutic Deep Tissue

 

Pentru rezultate optime în recuperare,  asociază sedintele de kinetoterapie și hidrokinetoterapie cu masaje terapeutice ce calmează durerea, înlatură contracturile și aderențele, și grăbește procesele de vindecare. 

TERAPII CU NAMOL DE TECHIRGHIOL

Namolul de Techirghiol tratează reumatismul cronic, osteoartritele, artrita, durerile ligamentelor musculare, suferințe ale încheieturilor, eczeme, psoriazis, boli neuro-dermatice, acnee, dureri de cap, nevralgii, stres, insomnie;
Poate fi utilizat si in cosmetica deoarece curăță în profunzime pielea minimalizând apariția ridurilor, revitalizând complexul la nivelul țesuturilor, eliminând toxinele, îndepartând grăsimile, reduce apariția celulitei, purifică, catifelează și readuce culoare și strălucire pielii.


Masaj cu namol Techirghiol

Impachetare cu namol Techirghiol

Pentru rezultate optime, numarul de terapii se stabilește în funcție de recomandarea doctorului; se efectuează doar la recomandarea doctorului în baza analizelor medicale

DRENAJ LIMFATIC

Drenajul limfatic este o formă de terapie delicată, nedureroasă. Fiecare sesiune durează intre 25-50 de minute, iar terapia se face de obicei o dată pe zi, de patru sau cinci ori pe săptămână, timp de două până la patru săptămâni. 

Considerat “regina masajului”, drenajul limfatic se efectuează prin presiuni blânde, care activează circulația limfatică și contribuie la rezorbția edemelor, la accelerarea proceselor de vindecare după intervenții chirurgicale, stări de covalescență, crește imunitatea și contribuie la detoxifierea origanismului.

25 – 50 min

1 sedinta 25' - 120 lei 1 sedinta 50' - 220 lei 5 sedinte 50' - 1000 lei 10sedinte 50' - 2000lei

BAI CU SARE DE BAZNA SI PLANTE CURATIVE

Sarea de Bazna este o sare pură, 100% naturală, fără adaosuri chimice, extrasă de la mare adâncime, din Podișul Târnavelor, cuprinzând minerale de-a dreptul miraculoase pentru sănătate: cloruri de natriu, potasiu, magneziu, calciu, iodura și bromura de natriu, iod şi brom.

Aceste bai sunt recomandate inclusiv persoanelor sănătoase, în scopul fortificării organismului, ale sistemelor osos și locomotor, pentru îmbunătățirea laxitătii ligamentare și musculo-articulare, în special pentru sportivi, dansatori profesioniști, balerini.

20min

1 sedinta - 90 lei 10 sedinte - 750 lei  

DUS SUBACVAL

Dusul subacval este o forma de hidroterapie, acesta din urma grupand toate formele de terapii care folosesc apa ca metoda de tratament. Dusul subacval este o forma de hidromasaj ce se desfasoara astfel: intreg corpul sau o parte a lui este stropita de un jet de apa, in timp ce pacientul se afla intr-o cada cu apa a carei temperatura variaza intre 34- 37°C.

Este eficienta in combaterea celulitei, a durerilor periarticulare si musculo-tendinoase, contracturi si edeme, reumatismale degenerative ( artroze), inflamatorii sau periferice.

20 min

1 sedinta 50' - 90 lei 10 sedinte 50' - 800 lei

ELECTROTERAPIE IYASHI DOME

Cateva sedinte de Iyashi Dome te pot ajuta sa scapi de toxine, oboseala, dureri de cap, piele terna cu pori inchistati, metale grele (tehnologia ceramica/titan a Iyashi Dome are proprietatea de a descompune toxinele0, celulita si surplusul de greutate (permite eliminarea pana la 600 kcal). O sesiune Iyashi Dome produce o sudatie intensa echivalenta unui efort de 20 km de alergare fara efecte negative precum excesul de endorfine, oxigen activ, riscuri cardiace, uzura organismului.

✅ Pregatirea sportiva
✅ Reduce durerea musculara
✅ Accelereaza recuperarea
✅ Ajuta la imbunatatirea somnului prin “detoxifierea creierului”
✅ Relaxare profunda
✅ Revitalizeaza metabolismul
✅ Rejuveneaza pielea prin regenerarea celulara
✅ Ofera stalucire tenului stralucirea tenului
✅ Reduce ridurile -10%
✅ Hidrateaza pielea + 47%
✅ Ofera elasticitate pielii + 15%

40 min

1 sedinta - 170 lei  5 sedinte - 750 lei 10 sedinte - 1300 lei   20 sedinte - 2380 lei

ELECTROTERAPIE VACU STYLER

Tehnologie folosită inițial în medicina spațială pentru a permite o bună circulație periferică în condiții de imponderabilitate. Este o metodă ideală în tratamentul de recuperare post traumatică, în afecțiunile vasculare periferice arteriale, venoase și limfatice.
Bazat pe principiul presiunii negative aplicată alternativ, Vacu Styler stimulează sistemul sangvin care direcţionează toxinele şi reziduurile către sistemul limfatic, spre eliminare. Este recomandat în tratarea tulburărilor circulatorii periferice, în stimularea drenajului limfatic și în regenerare rapidă.

✅ Ajuta la tratarea celulitei
✅ Piele mai uniforma si mai tonifiata
✅ Combate depozitele localizate de grasime
✅ Imbunatateste circulatia sangvina
✅ Trateaza tulburarile circulatiei periferice
✅ Rezultate vizibile de reducere a picioarelor umflate si obosite
✅ Indicat in refacerea musculara a sportivilor
✅ Recuperare cu succes in recuperarea dupa efortul sportiv

50 min

1 sedinta 50' - 130 lei 10 sedinte 50' - 1200 lei

ELECTROTERAPIE SLIDE STYLER

Slide Styler este un echipament modern care asigură un drenaj mecanic veno-limfatic cu efect drenant, care ajută la mobilizarea apei din țesuturi și eliminarea acumulărilor de lipide, toxine și apă. Este indicat în tratarea edemelor la nivelul membrelor inferioare și superioare, postoperator, detoxifierea organismului, stimularea intestinului subțire, masajul regiunii abdominale, cu reducerea diametrului taliei.

✅ Reducerea celulitei
✅ Trateaza edeme tisulare la nivelul membrelor inferioare si superioare
✅ Trateaza postoperator (postlipoaspiratie, postabdominoplastie, etc.) pentru reducerea
✅ Detoxifierea organismului
✅ Stimularea intestinului subtire
✅ Masajul regiunii abdominale cu reducerea diametrului taliei

50 min

1 sedinta 50' - 90 lei 10 sedinte 50' - 800 lei

ELECTROTERAPIE T-CARE

electroterapie t-care premier spa

Sub denumirea de terapia TCare (Transfer Capacitiv – Rezistiv Energy) găsim aparatul de fizioterapie de ultimă generație, iar denumirea din domeniul de specialitate este Diatermia de contact. Avantajul diatermiei de contact este tehnologia de vârf folosită pentru stimularea și reactivarea mecanismelor, proceselor biofizice și biochimice de vindecare.

Spre deosebire de alte proceduri de fizioterapie, T-Care induce biostimularea la nivel celular, având ca efect procesul natural de vindecare a organismului. Activează circulația și procesele celulare de regenerare, antiinflamatorii și de refacere posttraumatică. Indicația de elecție este efecientă atât în traumatologia sportivă, datorită rapidității instalării efectelor, cât și în patologia periarticulară și articulară reumatismală. Acest dispozitiv permite utilizarea simultană a două metode de tratament: transmiterea de energie capacitiv-rezistivă și piesa de mână patentată Roll-on care conține și eliberează treptat principiile active, în funcție de patologia specifică.

20 min

1 sedinta 50' - 100 lei 10 sedinte 50' - 800 lei

STIMULARE PRIN REZONANTA MAGNETICA

rezonanta magnetica

✅ Restabileste nivelul energetic sanogen al celulei
✅ Stimuleaza metabolismul, creste absorbtia mineralelor si vitaminelor
✅ Imbunatateste utilizarea O2 in tesuturi
✅ Intareste sistemul imunitar
✅ Combate durerile musculo-articulare si nevralgiile
✅ Amelioreaza circulatia periferica, efect de detoxifiere si anti-aging
✅ Eficient in convalescenta si in recuperarea medicala
✅ Creste capacitatea de concentrare si memorare
✅ Efect sedativ, amelioreaza starile de stres, anxietate, depresie si tulburarile de somn

50 min

1 sedinta 50' - 50 lei 10 sedinte 50' - 450 lei

LASER FIZIO

Amplificarea luminii de către emisia stimulată de radiații (LASER) ajută la creșterea locală a circulației sangvine, relaxarea musculară și înlăturarea spasmelor musculare. Lumina laser difuzată în spectru jos are proprietăţi fizice pe care lumina obişnuită nu le are. Aceasta explică de ce razele laser sunt atât de eficiente în vindecare în comparaţie cu alte tipuri de lumină. Terapia reprezintă o amplificare a luminii de către emisia stimulată de radiații.
Terapia cu LASER are efect antialgic, ajută la creşterea locală a circulaţiei sangvine, înlăturarea durerilor minore şi a anchilozărilor locale ale muşchilor şi articulaţiilor, relaxarea musculară, înlăturarea spasmelor musculare, accelerarea regenerării nervilor şi a reparării ligamentelor. Doza şi frecvenţa tratamentului pot fi reglate în aşa fel încât să producă efectul dorit și sunt stabilite de către medic și de fizioterapeut. Deși durata este de câteva minute, efectul se simte chiar de la primele ședinte.

20 min

1 sedinta - 100 lei 5 sedinte - 430 lei 10 sedinte - 800 lei