Spa Area

Un spatiu generos (15x9m) destinat relaxarii si socializarii, într-un ambient special care învita la destindere. Jocul de lumini si designul deosebit, îmbinate elegant creeaza o atmosfera speciala. Piscina este dotata cu sisteme de igienizare si filtrare permanenta a apei, are adancime variabila de la 1.30 m la 1.50 m, PH de 5.7 si temperatura de 26 ˚C – 29 ˚C. 

 
 

 Această hidropiscină (8x4m) cu un design unic în Romania, combină beneficiile apei calde cu masajul efectuat de jeturile de apă. Cromoterapia, șezlongurile de hidromasaj, fântânile şi duşurile cervicale, bancheta de hidromasaj şi cele două zone de hidromasaj individual creează o experienţă relaxantă și unică.

 
 

Alegeți un stil de viață sănătos cu ajutorul sportului și rezultatele nu vor întârzia să apară. Dacă țineți la modul în care arătați sau pur şi simplu sunteți un fan al mişcării, încercați să ieșiți din tipare şi să diversificați efortul fizic din timpul orelor de fitness cu plăcerea efortului depus în bazin.

 Activitatea în apă s-a dovedit, de-a lungul timpului, a fi una dintre cele mai sănătoase şi complete. Ea poate fi practicată de toată lumea, fără riscuri şi interdicţii.

Sedintele de Aqua Gym sunt o combinatie intre sport si hidromasaj, deosebit de benefice in restabilirea tonusului muscular si in combaterea celulitei, ce pot fi practicate de oricine

Cursuri Inot Copii si Adulti
Pentru cei care nu stapanesc prea bine tehnicile de  inot, instructorii nostri va stau la dispozitie 
zilnic in intervalul 08:00 – 16:00.

Niciodată nu este prea tarziu sa inveti sa inoti!
Cursuri de inot pentru adulti, la nivel de grup sau cu antrenor personal.

Thermarium Area

Apa, aburul, luminile, sunetele, materialele bine alese, culoarea și parfumul reprezintă o sursă de relaxare și de armonie, de echilibru și de emoție într-un spațiu intim și unic. 

Dușurile emoționale sunt duşuri cu presiuni, temperaturi şi arome de eucalipt, mentă sau mango. Puteţi experimenta senzaţii unice create de alternarea programelor: Tropical, Ceaţă Rece, Baie Cromatică, Masaj Lateral, Jet orizontal de apă rece şi Duș Aromatic.

Frigidarium sau Fântâna de Gheaţă are rolul de a accelera recuperarea musculară, de a reduce inflamaţiile, rigiditatea şi de a diminua acidul lactic rezultat în urma efortului fizic.  

Thalasso Cabin

Cabina Thalasso cu sare de Himalaya permite, într-o sesiune de aproximativ 20-30 minute, acumularea efectelor benefice dobândite într-o şedere de câteva zile pe litoral. Sarea de Himalaya are o vechime de 250 milioane de ani și păstrează componenţa mărilor preistorice. Extrasă de la o adâncime de peste 1000 de metri, sarea din munții Himalaya nu este procesată sau prelucrată chimic de către om, își păstrează culoarea portocalie. 

Expunerea la temperaturi ridicate creează o stare de febră artificială sau hipertermie. Printre beneficii enumerăm: stimularea circulaţiei sangvine, prevenirea răcelii, pielea capătă elasticitate, organismul elimină toxinele.

Bio-sauna este mult mai plăcută și mai confortabilă decât sauna tradiționalã datorita temperaturii mai scazute,iar umiditatea crescută chiar dacă nu atrage după sine temperaturi înalte, va determina organismul să transpire, aducând la suprafață toxinele.

Baia de aburi este o cabina multifunctionala incorporata intr-o camera din zidarie, este foarte bine hidroizolata si termoizolata, placata cu piatra naturala sau marmura, cu temperaturi intre 45-50°C, umiditate relativa de RH=98-100% .

Premier Spa Rates Premier All Inclusive