slim anticelulitic

Stilul de viaţă modern, care include sedentarismul şi alimentaţia nesănătoasă, este principalul vinovat pentru apariţia kilogramelor în plus și a celulitei. Acest program este dedicat persoanelor care iși propun să slăbească într-un mod controlat, care să nu aibă repercusiuni asupra stării de sănătate. Programul îmbină tehnici de drenaj limfatic cu programe personalizate de gimnastică, ședințe de detoxifiere, diete personalizate, care stau la baza deprinderii unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Pachetele Slim & Anticelulitic se personalizeaza in functie de necesitati.

detoxifiere

Înainte de adoptarea unei diete sănătoase, un program de detoxifiere este esențial pentru a scăpa de kilogramele în plus și de celulită. Specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți cele mai potrivite programe de detoxifiere a organismului: Vacu Styler, Iyashi Dome, Slide Styler, Hammam, Masaj, Hidroterapii, Scrub-uri, Împachetări, Hidrocolonoterapie. Obiectivele acestui pachet sunt: diminuarea retenției de apă, remodelarea corporal și atenuarea aspectului de “coajă de portocală” al pielii.

dieta

Alimentele procesate, pline de aditivi, printre care coloranţi, conservanţi sau potenţiatori de aromă sunt foarte nocive pentru sănătatea dar şi pentru frumuseţea dumneavoastră. Pentru a scăpa de kilogramele în surplus și de celulită, medicul nostru nutriționist va stabili o dietă personalizată și vă va îndruma și susține pe drumul către un stil de viață sănătos și un corp frumos.

exercitii fizice

Nu este uşor să deveniți dintr-o dată activă dacă sunteți o persoană sedentară. Miscarea ajută la pierderea în greutate, întărirea sistemului imunitar și tonifierea musculaturii. Instructorii noștri vă vor ajuta în alegerea unor programe de fitness adecvate. Puteți alege dintr-o gamă foarte variată de exerciții precum: pilates, arobic, Aqua Gym care sunt special concepute pentru nevoile dumneavoastră, fie că vă doriți să pierdeți în greutate sau să vă modelați sau remodelați musculatura.

masaj si impachetari

Luptați împotriva celulitei și scăpați de “coaja de portocală” de pe șolduri, picioare, abdomen și fese. Masajul influențează metabolismul celular și sistemul glandular în scopul scăderii în greutate. Împachetările cu plante și fructe, precum: iederă, coacaze, busuioc, mango, cât și uleiurile esențiale îmbunătățesc suplețea și elasticitatea pielii, împreună cu cea a țesuturilor subcutanate, activând în același timp circulația sângelui.

electroterapie

Electroterapia este procedeu terapeutic folosit și în scopul pierderii rapide în greutate, pentru tratarea celulitei, a retenției de apă și a pielii lăsate. Slide Syler – aparat de ultimă generație pentru drenajul mecanic al sistemului limfatic, ajută la eliminarea acumulărilor de grăsime, toxine sau apă din ţesuturi. Vacu Styler  – Este recomandat in stimularea drenajului limfatic, ajută la tratarea celulitei și la combaterea depozitelor localizate de grăsime.

Iyashi Dome

Câteva ședințe cu Iyashi Dome vă pot ajuta să scapați de celulită și surplus de greutate (permite eliminarea a peste 600 de kilocalorii). O sesiune Iyashi Dome (30 minute) produce o sudație intensă, echivalentă unui efort de 20 km de alergare fără efecte negative precum exces de endorfine, dezvoltarea de acid lactic, risc cardiac, uzură prematură a corpului.