Premier Spa a adoptat cel mai eficient sistem ecologic disponibil pentru tratarea apei din piscina fara clor

De la inceputul lunii Februarie, Premier Spa a adoptat cel mai eficient sistem ecologic disponibil, pentru tratarea apei din piscina fara clor.
 
Calitatea apei din piscina este esentiala pentru sanatatea persoanelor care o utilizeaza in mod frecvent. Cel mai mare avantaj al acestui sistem este posibilitatea de a produce clor in mod natural, din sare. Aceste sisteme ecologice produc floculant natural, ioni de cupru cu rol fungicid si algicid, si dezinfectant natural sub forma ionilor de argint. Apa din piscina tratata cu sistemul inovativ de electroliza este la fel de naturala ca apa marii, intrucat aceasta nu contine produse chimice destinate dezinfectarii.
 
Oaspetii nostrii se pot bucura acum de o experienta sanatoasa datorita noului sistem ecologic prin hidroliza – elecroliza sarii si vor observa imediat urmatoarele beneficii:

➤  Apa curata in mod natural! Deoarece sarea este transformata in mod constant in aceasta proprietate de dezinfectare a apei, (adica acid hipocloros – forma oxidanta a clorului traditional), in piscina vom avea constant dezinfectant produs in mod natural si cu pana la 90% mai putine substante chimice, nocive pentru pielea si sanatatea inotatorilor.
 
➤  Apa sarata este unul dintre cele mai bune remedii pentru afectiunile reumatice! Apa sarata aduce cu sine beneficii asupra pielii si articulatiilor. Bromul este o substanta des intalnita in apa sarata si se stie ca amelioreaza durerile minore. Apa sarata hidrateaza pielea in loc sa o deshidrateze, asa cum se intampla la piscinele cu clor chimic care irita ochii si pielea. Simpla relaxare in piscina poate face ca articulatiile unei persoane sa se relaxeze si sa se simta mai bine.
 
➤  Apa sarata “se simte” mai bine! Apa din bazine tratata cu clor chimic nu este delicata cu pielea, pe cand o apa cu sare se simte mai “usoara”, facand mult mai placuta relaxarea si inotul, fara a avea acel miros pregnant de clor, extrem de neplacut pentru inotatori.
 
De aceea, pentru confortul si sanatatea oaspetilor sai, Premier Spa investeste in calitatea serviciilor oferite prin implementarea unui sistem ecologic de tratare a apei din piscina cu acest sistem de hidroliza – electroliza a sarii si ionizare cu cupru si argint.