MEDICAL SPA

Asigurăm terapii destinate afecțiunilor sistemelor osteoarticular, vascular, nervos periferic, respirator și programe de detoxifiere, balneo & rheuma și stress management.
Pentru obținerea celor mai bune rezultate vă recomăndam sejururi de minim 9 zile, cu cel puțin 4 terapii pe zi, două dimineața, două după-amiaza.
În pauza dintre proceduri vă invităm să descoperiți deliciile culinare pregătite de bucătarii nostri șefi sau să vă odihniți în elegantele noastre camere de hotel.
Pentru stabilirea schemei de tratament personalizate veți beneficia de un consult medical gratuit.

Terapii Medicale

Kinetoterapie
Hidrokinetoterapie
Masaje Terapeutice
Baia Galvanica
Bai Cu Sare de Bazna
Drenaj Limfatic
Stimularea prin Rezonanta Magnetica
Tratamente cu Namol De Techirghiol
Dus Subacval
Iyashi Dome
Vacu Styler
Slide Styler
T Care
Laser Fizio

Vezi toate terapiile

Balneoterapia este o practica utilizata inca din cele mai vechi timpuri, ca tratament împotriva a numeroase boli. Apa este solventul cel mai eficient al naturii deoarece transportă o varietate de minerale și substanțe chimice, necesare organismului. Apa este vitală și înseamnă supraviețuire iar folosită în mod adecvat, apa însemnă vindecare. Cu ajutorul unui program personalizat, vă vom ajuta să vă redobândiți echilibrul interior şi să faceți față solicitărilor zilnice. Vom apela la terapii specifice pentru a îndepărta oboseala excesivă, migrenele, insomnia, extenuarea fizică și mentală.

Afla mai multe

Detoxifierea este procesul natural de eliminare si neutralizare a toxinelor din organism. Organismul uman are o capacitate naturala limitata de detoxifiere a toxinelor naturale, iar uneori capacitatea de detoxifiere a corpului nostru este depasita. Dieta de detoxifiere este utila pentru a ajuta organele implicate in procesul de digestie si curatare a colonului.

Afla mai multe

 

Scapati de griji, uitati de stres.
Evadați din rutina cotidiană, oferindu-vă o binemeritată călătorie în lumea Spa!

Vă veți recăpăta tonusul psihic şi fizic cu ajutorul terapiilor noastre, special concepute pentru persoanele care doresc să revină la forma optimă după o perioadă de lucru stresantă.

Afla mai multe