Bucurați-vă de experiențe unice! ​Bărbatul modern este activ și acordă foarte mare atenţie îngrijirii şi aspectului fizic, dar apreciază şi clipele de relaxare. 

Tratamente Faciale

330 lei / 1 sedinta 60 min.
330 lei / 1 sedinta 60 min.

Terapii Corporale

neck back shoulders premier spa

Neck, Back & Shoulders 25'

Masaj de relaxare cu scop decontracturant al zonelor spatelui, gâtului și umerilor.

120 lei / 1 sedinta 25 min.
head & neck premier spa

Head & Neck, 25'

Este un masaj ideal pentru eliminarea stresului și a durerilor de cap și stimulează circulația sanguină la nivelul scalpului.

110 lei / 1 sedinta 25 min.
hammam

Hammam 50'

Dacă doriți să aveți parte de o relaxare în stil oriental, bucurați-vă de beneficiile hammam-ului, un ritual special de curățare și purificare, pe care bărbaţii îl practică de secole pentru a-și revigora corpul și mintea. Este recomandat pentru combaterea oboselii cronice, reumatismului și afecţiunilor respiratorii.

260 lei / 1 sedinta
vichy shower masaj

Vichy Shower 25'

Experiență inedită care combină efectele binefăcătoare ale apei cu un masaj tonifiant şi revigorant sub cele 5 capete de duș suspendate.

120 lei / 1 sedinta
tropical shower scrub

Tropical Shower Scrub 25'

Tratament exfoliant constând într-un scrub corporal și un masaj energizant. Reduce tensiunea și oboseala musculară, îmbunătățește circulația sângelui, diminuează efectele stresului.

130 lei / 1 sedinta
age defense premier spa

Oriental Soap Ritual 25'

Ritual oriental de masaj cu spumă de săpun negru și scrub cu manusa kassa pentru o îngrijire eficientă a corpului, cu efecte benefice asupra întregului corp.

110 lei / 1 sedinta 25 min.
hot stone premier palace

Healing Hot Stone 50'

Masajul relaxant și în același timp, decontracturant cu pietre calde ajută la stimularea circulației sangvine și la tratarea durerilor de spate și a durerilor musculare.

220 lei / 1 sedinta 50 min.

Deep Tissue 50'

Masajul se realizeaza in profunzime musculara si utilizeaza manevre si tehnici din masajului suedez. Se realizeaza prin miscari similare celui de relaxare, diferenta fiind presiunea extrem de intensa aplicata in zonele cu tensiuni musculare cronice. 

220 lei / 1 sedinta 50 min.