TRATAMENTE CORPORALE

Impachetari

impachetari Premier Spa

Rolul tratamentelor de împachetare este de curățare, de hidratare și de hrănire a pielii. Tratamentele de împachetare îmbină efectele terapeutice cu relaxarea întregului corp.

jambes tonique

JAMBES TONIQUES

40min

Tratament cu rezultate remarcabile în accelerarea circulației sangvine și limfatice din zona picioarelor. Compoziția de iederă și uleiuri din plante conferă relaxarea picioarelor obosite.

phyto fermette

PHYTO FERMETE

80min

Recomandat celor care doresc un tratament tonifiant, anti-îmbătrânire, după naștere sau pe durata curelor de slăbire, Phyto Fermete este un tratament corporal de fermitate și de tonifiere. Acest ritual redefinește silueta datorită produselor ce au la bază rozmarin, cedru și chintesența Yon-Ka.

holistic marine wrap

HOLISTIC MARINE EXPERIENCE

O combinaţie încântătoare între tratamentul şi masajul corporal și cel facial, cu efect ultra-relaxant, mulţumită parfumului florilor de lavandă. Exfolierea cu săculeți marini umpluți cu cristale de sare de mare şi lavandă conferă strălucire şi catifelare pielii, eliminând tensiunile fizice, restabilind echilibrul organismului.

oloil

OLOIL

50min

Peelingul cu busuioc, masajul tonifiant cu mix de uleiuri esențiale și ulei de masline vitalizează tonusul pielii, combat efectele celulitei și rezolvă problemele pielii terne.

shea cocoon

SHEA COCOON

50min

Bogat în acizi grași esențiali și antioxidanți naturali, acest tratament are o capacitate extraordinară de hidratare și regenerare celulară. Untul de Shea este ingredientul principal, indicat pentru pielea uscată, deshidratată, pentru pregătirea pielii în vederea bronzării, precum şi după expunerea la soare pentru refacerea tegumentelor.

magic honey

MAGIC HONEY

50min

RAcest tratament, care presupune peeling cu sare din Marea Moartă și împachetare cu miere, ajută la eliminarea celulelor moarte, calmează, hrăneşte pielea, având totodată şi un efect remodelator.

chocollate trufle

CHOCOLATE TRUFFLE WRAP

50min

Gomajul corporal și împachetarea cu ciocolată fac din această experiență un „deliciu” de nerefuzat. Acest tratament pe bază de cofeină are efecte benefice împotriva combaterii celulitei.

marine wrap

MARINE WRAP

60min

Formulă inovatoare de împachetare, combinată cu un masaj tonifiant, fac din acest tratament un răsfăţ marin cu rezultate vizibile in reducerea depunerilor adipoase şi redefinirea siluetei. Ingredientele marine active curata pielea in profunzime, remineralizând-o, conferindu-i fermitate şi hidratare.

marine sculpting

MARINE SCULPTING CARE

60min

Combinaţia dintre argilă termoreductoare şi masajul intensiv oferă cea mai înaltă performanţă în remodelarea corporală. Succesul acestui tratament de fermitate, remodelare şi anticelulitic este garantat de masca cu auto-încălzire.

cell-u- less body

CELL-U-LESS BODY WRAP

Paprika, scorțișoara și mixul de ierburi stimulează circulația sangvină. Coenzima Q10 și antioxidanții îmbunătățesc calitatea pielii. Acest tratament este eficient în tratarea efectelor celulitei.