Hidropiscina

Cea mai mare hidropiscină din București!
Această hidropiscină (8x4m) cu un design unic în Romania, combină beneficiile apei calde cu masajul efectuat de jeturile de apă.

Temperatura ridicată a apei aduce relaxarea musculară, asuplizarea țesuturilor moi din jurul articulațiilor, ameliorează durerile și îmbunătățește mobilitatea articulară. Hidropiscina, unică în București datorită temperaturii ridicate pe care o poate asigura, facilitează desfășurarea în condiții optime a programului de hidrokinetoterapie și obtinerea celor mai bune rezultate.
Cromoterapia, șezlongurile de hidromasaj, fântânile şi duşurile cervicale, bancheta de hidromasaj şi cele două zone de hidromasaj individual creează o experienţă relaxantă și unică.

Veți fi încântați să descoperiți o serie de masaje în fiecare zonă a hidropiscinei.

Hidromasajul central denumit și “geyser” are ca funcție principală activarea circulației periferice și masarea energică a membrelor inferioare. Șezlongurile de hidromasaj permit relaxarea și revigorarea corpului.Din părțile laterale ale piscinei se exercită un masaj orizontal. Prin presiunea exercitată de jeturile de apă se efectuează un hidromasaj activator al circulației arterio-veno-limfatice.

Printre beneficiile hidropiscinei enumerăm: relaxarea musculaturii, eliberarea constantă de endorfine și noradrenalină, diminuarea efectelor stresului asupra organismului, îmbunătățirea calității somnului, stimularea circulației sangvine și reducerea tensiunii arteriale, creșterea mobilității articulare și a forței musculare, redobândirea coordonării, diminuarea spasticității, se dezvoltă simțul echilibrului, esențial în mers.

Pentru o relaxare completă, puteți combina această experiență cu o sesiune de înot în piscina.

Vezi preturi