RECOMANDARI SI ETICHETA PREMIER SPA

recomandari & eticheta

Medical si Wellness SPA reuneste aspectul medical, asociat cu stiinta, eficacitatea, seriozitatea, inovatia si nu in ultimul timp, siguranta cu starea de bine, rafinament, relaxare și personalizare.

CHECK-IN

Va sugeram sa va prezentati la Spa cu minim 15 minute inaintea terapiei.
Inaintea tratamentului, veti fi rugati sa completati un formular de evaluare medicala. Va rugam sa anuntati Receptia sau terapeuții de orice problema de sanatate, alergie, accident suferit care pot influența tratamentul sau utilizarea facilitatilor oferite in SPA.
Sosirile târzii nu vor beneficia de o prelungirea duratei procedurilor programate și li se va aplica contravaloarea tratamentului total.
Din respect pentru ceilalți oaspeți, anulările sau reprogramările se fac cu minim 4 ore înaintea orei stabilite.
Vă recomandăm să urmați tratamentul conform programului stabilit deoarece se poate întâmpla să se suprapună cu programul celorlalți oaspeți, situație în care nu vom putea răspunde pozitiv solicitării dumneavoastră.

Va recomandam ca inainte de tratamente sa nu consumati bauturi alcoolice sau cu un continut mare de cafeina. De asemenea, va recomandam sa nu serviti masa inainte de terapii.

CONSULTATIE

Tratamentele clinice includ consultație medicală efectuată de către medici sau personal specializat. Dacă suferiți de o problemă de sănătate, vă rugăm să o comunicați pentru a beneficia, în urma tratamentului, de cele mai bune rezultate terapeutice.

TINUTA IN SPA

Vă rugăm să renunțați la bijuterii și îmbrăcăminte, păstrând doar lenjeria de corp.
Aveți la dispoziție vestiare private, halate, prosoape, papuci de unică folosință. La finalul programului, vă rugăm să lăsați brăţara de acces la Recepția Spa.
În cazul anumitor tratamente, terapeutul vă va oferi lenjerie de unică folosință.

Dacă tratamentul dumneavoastră implică și terapie cu apă, este necesar să purtați un costum de baie.
În cazul unui tratament facial, pentru rezultate optime, se recomandă ca domnii să fie proaspăt bărbieriți.

Piscina, Sauna si Thermarium

Pentru a asigura confortul tuturor oaspeților, un prosop în jurul taliei este necesar în zonele unisex. Este interzis să utilizaţi sauna sau celelalte facilități Spa sub influența băuturilor alcoolice. Dușul înainte și după baia în piscină sau hidropool, precum şi între programele de saună este obligatoriu. Este recomandată purtarea căştii de protecţie a părului la piscină.

In zonele piscinei si hidropiscinei sunt interzise consumul de alimente, alcool si accesul cu obiecte din sticla. In saune nu este permis accesul cu obiecte, precum: pahare, telefoane, pungi si alimente. Accesul in saune se face cu un prosop in jurul taliei si papucii se lasa in fata saunelor.

OBIECTE PIERDUTE

Managementul centrului Spa nu este responsabil pentru pierderea obiectelor sau a banilor în cameră, vestiare ori în spațiile publice.

Fumatul nu este permis în incinta Spa.

SUGESTII

Recomandările dumnevoastră sunt binevenite. Pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre, vă rugăm să completați formularul de satisfacție disponibil la Recepție.

OASPETII CAZATI IN HOTEL

Oaspeții hotelului sunt rugați să folosească halatul și papucii disponibili în cameră.

ACCESUL COPIILOR IN INCINTA SPA

Accesul copiilor la piscina Premier Spa este permis doar dupa varsta de 5 ani, insotiti de parinti.