Beauty Mama

beauty mama premier spa

Premier SPA vă oferă o varietate de masaje, terapii cu apă, tratamente corporale și faciale, pentru a vă readuce adevarata stare de bine, de relaxare și mai ales de sănătate, într-o ambianță de liniște și serenitate. Pentru câteva ore, departe de lumea dezlănțuită, evadați într-o atmosferă de vis, elegantă și relaxantă!

Pachetele Beauty Mama se personalizeaza in functie de necesitati.

PRENATAL

Sarcina, pe cât este de plăcută, pe atât este de solicitantă pentru femeie. Durerile de spate, picioarele umflate, oboseala şi stresul sunt neplăceri cu care mai toate gravidele se confruntă. Toate aceste suferinţe pot fi tratate fără medicamente şi fără efecte secundare.

Pentru doamnele insarcinate recomandam urmatoarele terapii: aqua gym, head & neck massage, Jambes Tonique-tratament pentru picioare, Sliestyler, Baie cu plante si sare de Bazna.

POSTNATAL

După naștere orice femeie are nevoie de recuperare fizică și psihică și de aceea sportul, masajele și împachetările ajută la îndeplinirea celor două scopuri.

Recomandam urmatoarele terapii: Aqua Gym, Hidrokinetoterapie, Jambes Tonique-tratament pentru picioare, Sliestyler, Baie cu plante si sare de Bazna, Asian Bamboo Massage, Phyto Fermete .