tratamente faciale premier spa

Tenul este adesea afectat de poluarea atmosferică, de razele solare sau chiar de imperfecțiunile proprii. Pentru a favoriza regenerarea țesuturilor protectoare și a reduce semnele de îmbătrânire, Premier SPA vă propune tratamente personalizate pentru fiecare tip de ten.

mille luminozitate

SOIN TEENAGER

50min

Tratament de curăţare, reechilibrare, catifelare destinat tenului acneic. Reduce imperfecţiunile şi readuce luminozitatea şi frumuseţea tenului adolescentin.

vital elastine

VITAL ELASTINE

75min

Destinat persoanelor cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, acest tratament revoluționar anti-age, antioxidant, antipoluant combate stresul oxidativ responsabil pentru îmbătrânirea prematura a tenului. Crema Vital Defense creează un scut împotriva factorilor nocivi din mediul înconjurător, ajută tenul să rămână tânăr și conferă luminozitate, oxigenare și relaxare.

seawater pearls

SEAWATER PEARLS

60min

Combinaţia unică de perle marine şi “caviar ” de alge într-un tratament ultrahidratant revitalizează, dă strălucire tenului și garantează o relaxare optimă. Este recomandat la începutul fiecărui anotimp sau atunci când nivelul de energie este scăzut.

alpha vital

ALPHA VITAL

75min

Primăvara şi toamna multe persoane se confruntă cu o agravare a problemelor tenului. Vântul și oscilațiile temperaturii pot usca pielea şi o pot sensibiliza. Tratamentul de reînnoire celulară pe bază de acizi din fructe Alpha Vital este special conceput pentru stresul la care este supus tenul în aceste perioade. Pielea devine mai luminoasă și tenul este hidratat.

alpha vital

LE GRAND CLASSIQUE

80min

Este cel mai complex tratament de îngrijire al feţei care constă în 5 etape – demachiere, peeling, masca, extracție, ser & hidratare. Extractele naturale din plante acţionează în cele mai profunde straturi ale pielii. Tenul devine curat, luminos și revigorat.

plaisir d'aromes

PLAISIR D’AROMES

50min

Simțiți bucuria aromelor seducătoare care vă vor deconecta de la stresul cotidian! Compresa aromată cu uleiuri esenţiale împrospătează tenul, masajul relaxant conferă hidratare și tehnicile finale de energizare aduc un plus de tonus și vitalitate.

eclat contour

ECLAT CONTOUR

20min

Principiile active din plante şi tehnicile specifice de masaj facial reduc considerabil ridurile, liniile fine și semnele de oboseală sunt vizibil atenuate. Acest tratament este un atu care oferă privirii o strălucire debordantă!

intermezzo

INTERMEZZO (video)

30min

Descoperiti aromele Yo n – K a î n fascinanta lume a fitoterapiei. Profitați de un scurt moment de relaxare oferit de acest minifacial care vă încânta simțurile.

vital defense

VITAL DEFENSE

60min

Destinat persoanelor cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani, acest tratament revoluţionar anti-age, antioxidant, antipoluant combate stresul oxidativ responsabil pentru imbatranirea prematură a tenului. Crema Vital Defense creează un scut împotriva factorilor nocivi din mediul înconjurător, ajută tenul să rămână tânăr şi conferă pielii luminozitate, oxigenare şi relaxare.

optimizer

OPTIMIZER

80min

Tratamentul anti-îmbătrânire, tonifiant și bio-restructurant pentru vârste cuprinse între 35-50 de ani conferă un efect de lifting, remodelează conturul feței și redă strălucire tenului. Extractul de hibiscus, colagenul marin și acidul hialurionic au efect hidratant și coenzima Q10 protejează tenul împotriva radicalilor liberi.