TRATAMENTE CORPORALE

Tratamente Complementare

tratamente complementare premier spa

Terapiile complementare sunt metode de evaluare și corecție. Scopul lor este acela de a stimulamecanismul individual de însănătoșire naturală a sistemelor din corpul oaspetelui și de a permite eliberarea emoțiilor negative înmagazinate.

thai masaj

THAI MASSAGE

80min

Terapia favorizează îndepăr tarea blocajelor și echilibrarea sistemului energetic, crește flexibilitatea corpului prin mișcările specifice care acționează asupra tendoanelor, ligamentelor și nervilor.
Această terapie se va face într-o ținută lejeră din bumbac sau in.

reflexoterapie

REFLEXOTERAPIE

25-50 min

Reflexoterapia este o tehnică holistică, ce privește organismul ca pe un întreg. S-a constatat că ori de câte ori terminația nervului din talpă este sensibilă sau chiar dureroasă la apăsare, organul corespunzator este suferind, chiar atunci când încă nu apar simptome vizibile. În acest fel se pot descoperi, deja în faza primară, boli nebănuite înca. Mai mult chiar, acționând asupra terminației nervului prin masaj, se reușeste vindecarea bolii.

masaj ayurvedic

MASAJUL AYURVEDIC

50min

Desprins din medicina antică Indiană, acest masaj are rol de reechilibrare energetică, îmbunătățind starea de sănătate. Masajul Ayurveda are efecte entiaging, de relaxare, eliminare a oboselii, ameliorează durerile și tensiunile musculo-articulare, crește imunitatea, accelerează vindecarea bolilor și reechilibrează cele trei Doshe (Vata, Pitta și Kapha).

kerala shirodara

KERALA & SHIRODHARA

50min

Inspirat din tradiția ayurvedică, acest ritual presupune relaxarea spirituală, reactivează punctele energetice, oxigeneaza epiderma, calmeaza tensiunea emotionala fizica . Tratamentul se încheie cu un fir de ulei cald care este lăsat să curgă pe mijlocul frunții, în zona cunoscută de hinduși ca „Shiva” (al treilea ochi).