THERMARIUM - THALASSO CABIN

cabina thalassoCabina Thalasso cu sare de Himalaya permite, într-o sesiune de aproximativ 20-30 minute, acumularea efectelor benefice dobândite într-o şedere de câteva zile pe litoral. Pereţii de sare saturează aerul cu aerosoli (ioni negativi de calciu, magneziu, seleniu, brom, litiu, beriliu, bor, carbon, fluor, sodiu, siliciu, fosfor, sulf, clor, scandiu, titaniu, vanadiu, crom, mangan, fier, cobalt, cupru, zinc, germaniu).

BENEFICII

După inhalare, aerosolii salini se depun în cavitatea nazală și bucală, pe faringe, laringe și alveolele pulmonare curățând și dezinfectând focarele de infecție sau bacteriile ce întrețin și dezvoltă numeroase boli respiratorii (astm, bronşite, tuse tabacică, insuficiență respiratorie) și infecții ORL (amigdalită, sinuzită, otită, rinită). Fierul, principalul atuu al sării de Himalaya, previne anemia, crește imunitatea organismului, previne apariţia răcelilor, a gripei şi a alergiilor de sezon și detoxifică organismul. Terapia în salină are rol în revigorarea organismului, generează efecte benefice la nivelul epidermei, reglează disfuncțiile tiroidei. Ionii negativi care se emană în atmosferă au rolul de a calma și de a regenera organismul, iar reflexele portocalii ale sării contribuie prin cromoterapie la eliminarea depresiilor, stresului și ajută la tratarea insomniilor.

SAREA DE HIMALAYA

Sarea de Himalaya are o vechime de 250 milioane de ani și păstrează componenţa mărilor preistorice. Extrasă de la o adâncime de peste 1000 de metri, sarea din munții Himalaya nu este procesată sau prelucrată chimic de către om, își păstrează culoarea portocalie. Este o sare pură, 100% naturală, nerafinată, fără aditivi și fără ados de iod, cuprinzând 84 de minerale esențiale pentru buna funcționare a organismului uman. Din acest motiv este considerată cea mai sănătoasă sare de pe planetă, fiind numită de germani “condimentul vieții”.

 

Vezi preturi