Daca va doriti destresarea absoluta pentru angajatii dumneavoastra, noi incurajam relaxarea absoluta pentru oaspetii nostri!

Angajamentul Premier Spa este sa va rasfatati si relaxati!

Incurajam companiile sa investeasca in bunastarea fizica si psihica a angajatilor, directorilor si clientilor lor. Premier Spa este locul perfect pentru a va relaxa impreuna, a sarbatori si a crea o experienta de echipa de neuitat, care va face ca clientii sau personalul VIP sa se simta cu adevarat apreciati si apreciate.

Abonamentul Full Time  Acces ofera acces neconditionat la piscina, hidropiscina, fitness studio si saune, iar tratamentele medical si wellness permit companiei tale sa oferiti angajatilor un mijloc de reducere a stresului atat legat de munca, dar si tensiunea la locul de munca.

Oferim o serie de pachete de spa personalizate, concepute pentru a facilita nevoile speciale de relaxare ale fiecarui client corporativ,  ce pot fi adaptate si personalizate in functie de eveniment, buget sau cerinte.

Iata cateva dintre pachetele Corporate Spa pe care Premier Spa vi le propune!

Descarca brosura

Ofertele One Day Spa sunt valabile pentru achizitionarea a minim 10 pachete si nu se pot cumula cu alte reduceri sau promotii active.

Pentru informatii suplimentare sau solicitari, va rugam completati formularul de mai jos: