TRATAMENTE CORPORALE

Masaje Corporale

masaje corporale premier spa

Masajele de relaxare, terapeutice şi revigorante sunt menite să relaxeze mintea, să calmeze emotiile, sa detoxifice si sa hidrateze corpul pentru readucerea în cea mai bună formă fizică şi psihică.

relax me masaj

RELAX ME

25-50min

Masaj cu mișcări lente pentru detensionarea musculaturii. Ajută la înlăturarea stresului și a oboselii prin stimularea circulației sanguine.

lomi lomi

LOMI LOMI

50min

Cunoscut si sub denumirea de “masajul mâinilor iubitoare”,aceasta presupune folosirea antebrațelor, coatelor și mâinilor cu mişcări lungi și continue.

adio celulita

ADIO CELLULITE

30-50min

Masaj destinat combaterii aspectului inestetic al depozitelor de grăsime, cu efect de remodelare, creștere a elasticității, fermitatii pielii, îndepărtarea aspectului de “coajă de portocală”, prin ameliorarea circulației arterio-veno-limfatice și diminuarea retenției de apă din țesuturi.

sensorial candle

SENSORIAL CANDLE

50min

Mixul de uleiuri esențiale specific fiecarui semn zodiacal, ulei de cocos, migdale şi unt de Shea se regasesc în consistența unei lumânări, care se topește și se transformă într-un elixir nutritiv pentru piele catifelată.

healing hotsone

HEALING HOT STONE

50min

Masajul cu pietre calde este relaxant, decontracturant, este eficient în ameliorarea durerilor și contracturilor musculare, ajută la stimularea circulației sangvine și are în plus, rol de reechilibrare energetică.

deep tissue

DEEP TISSUE

50min

Masajul se realizează în profunzime musculară și utilizează manevre și tehnici din masajului suedez. Se caracterizează prin presiunea extrem de intensă aplicată în zonele cu tensiuni musculare cronice.

invigorating

INVIGORATING

50min

Masaj energic care conferă vitalitate întregului organism, îmbunătățește circulația sanguină, crește tonusul muscular și are efecte în tratarea efectelor celulitei.

asian bamboo

ASIAN BAMBOO

45min

Inspirat din tradiția orientală, masajul cu bețe de bambus este un masaj energic, care stimulează sistemul limfatic şi circulaţia sangvină. Are efecte vizibile în tratarea celulitei, retenției de apă și practicat cu regularitate, definește linia corpului.

masaj tibet

TIBET

50min

Masajul revigorant cu săculeți calzi, umpluți cu sare din Marea Moartă și pietricele himalayene, are un efect energizant, exfoliant şi decongestionant.

masaj fusion

FUSION

80min 

Semnatura Premier Spa este o combinație între masajul thailandez și cel de relaxare. Această terapie are ca efecte detensionarea musculară, eliminarea tensiunilor și îndepărtarea stresului.

neck back shoulders

NECK, BACK & SHOULDERS

25min

Masaj de relaxare cu scop decontracturant al zonelor spatelui, gâtului și umerilor.

head & neck

HEAD & NECK

20min

Este un masaj ideal pentru eliminarea stresului și a durerilor de cap și stimulează circulația sanguină la nivelul scalpului.

vichy shower masaj

VICHY SHOWER MASSAGE

20min

Experiența inedită sub cele 5 capete de duș suspendate pulverizează pe corp o ploaie de apă caldă, în timp ce terapeutul efectuează un masaj energizant.

tropical shower scrub

TROPICAL SHOWER SCRUB

20min

Bucurați-vă de o experiență tropicală sub ploaia caldă a dușului Vichy și ale aromelor de portocale, migdale dulci, lavandă și rozmarin care lasă pielea catifelată și parfumată.