TRATAMENTE FACIALE

man in best form

Bărbatul modern este activ și acordă foarte mare atenţie îngrijirii şi aspectului fizic, dar apreciază şi clipele de relaxare.

skin fitness premier spa

SKIN FITNESS

50min

Tratamentul facial restructurant, relaxant, de curățare profundă este special creat nevoilor tenului masculin. Conține masaj aromatic şi de relaxare, care vor reda tenului tonusul şi vitalitatea. Este recomandat persoanelor active, tenurilor agresate de stres şi de mediul poluant.

age defense premier spa

AGE DEFENSE

50min

Tratamentul revoluţionar acţionează ca un adevărat lifting facial și combate primele semne de imbatranire. Curățarea, micro-exfolierea, stimularea simţurilor cu uleiuri esențiale, masca și ingredientele naturale active vor diminua ridurile și liniile fine, redând tenului energia și vitalitatea necesară.

deep tissue premier spa

DEEP TISSUE

50min

Este un masaj care se concentrează pe realinierea straturilor profunde ale mușchilor și țesutului conjunctiv. Diminuează tensiunile musculare cronice prin întinderi ușoare, presiuni profunde sau fricțiuni pe zonele contractate, de-a lungul de-a lungul fibrelor musculare, tendoanelor și fasciilor.

TRATAMENTE CORPORALE

hammam premier spa

HAMMAM

50min

Dacă doriți să aveți parte de o relaxare în stil oriental, bucurați-vă de beneficiile hammam-ului, un ritual special de curățare și purificare, pe care bărbaţii îl practică de secole pentru a-și revigora corpul și mintea. Este recomandat pentru combaterea oboselii cronice, reumatismului și afecţiunilor respiratorii.

vichy shower premier spa

VICHY SHOWER

20min

Experiență inedită care combină efectele binefăcătoare ale apei cu un masaj tonifiant şi revigorant sub cele 5 capete de duș suspendate.

tropical shower scrub premier spa

TROPICAL SHOWER SCRUB

25min

Tratament exfoliant constând într-un scrub corporal și un masaj energizant. Reduce tensiunea și oboseala musculară, îmbunătățește circulația sângelui, diminuează efectele stresului.

neck back shoulders premier spa

NECK, BACK & SHOULDERS

25min

Masaj de relaxare cu scop decontracturant al zonelor spatelui, gâtului și umerilor.

head & neck premier spa

HEAD & NECK

25min

Este un masaj ideal pentru eliminarea stresului și a durerilor de cap și stimulează circulația sanguină la nivelul scalpului.

oriental soap masaj premier spa

ORIENTAL SOAP MASSAGE

30min

Ritual oriental de masaj cu spumă de săpun negru și scrub cu manusa kassa pentru o îngrijire eficientă a corpului, cu efecte benefice asupra întregului corp.

hot stone premier palace

HEALING HOT STONE

50min

Masajul relaxant și în același timp, decontracturant cu pietre calde ajută la stimularea circulației sangvine și la tratarea durerilor de spate și a durerilor musculare.