gerovital premier spa

Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan este primul brand de produse anti-imbatranire din lume.

De-a lungul a mai bine de patru decenii, Gerovital H3 a ajutat generații de femei să-și pună în valoare frumusețea, fiind astăzi unul dintre cele mai cunoscute branduri de cosmetice din lume. Complexul anti-age are efect geriatric asupra pielii, prevenind şi atenuând semnele îmbătrânirii tenurilor mature şi uscate.

Având în componență Acid Hialuronic (asigură tenului matur nivelul optim de nutriţie şi hidratare, restaurând bariera hidrolipidică de protecţie), Vitamina E (limitează stresul oxidativ, cauzat de acțiunea negativă a radicalilor liberi și protejează acidul hialuronic, fibrele de colagen și elastina proprii pielii), Juvinity (noul ingredient supranumit și „Complexul tinereții” întârzie îmbătrânirea metabolică a nucleului celulelor și revigorează replicarea celulară), produsele Gerovital sunt

„Rezervorul de tinerete indelungata al pielii”.

TRATAMENTE GEROVITAL H3

Pielea îmbătrânită este o consecinţă inevitabilă a trecerii anilor şi face parte din evolutia naturala a organismului, însă îmbătrânirea prematură a pielii poate fi consecinţă directă a unor factori, care pot fi controlaţi cu uşurinţă. Tratamentul Gerovital H3 pe bază de acidhialuronic regenereaza ţesuturile, estompează liniile fine şi profunde, tenul devenind mai tânăr, mai luminos și mai sănătos.

gerovital h3

ANTIAGING CU GEROVITAL H3 – 75min

Efectele complexe ale gerovitalului H3 se datorează acțiunii sale asupra sistemului nervos central și la nivel celular stimulând regenerarea țesuturilor, activând circulația și procesele metabolice. Tratament individualizat cu scop preventiv sau curativ în funcție de vârstă și de patologie, este indicat începând cu vârsta de 40 de ani. Indicații: reumatism degenerativ, stări depresive, sindromul de oboseală cronică, dificultăți de concentrare și atenție, afecțiuni circulatorii periferice, diabet zaharat, ateroscleroză, dislipidemie, boala Parkinson.
Beneficii: îmbunătățește aspectul pielii și părului în special în perioada menopauzei, crește capacitățile fizice și intelectuale, readuce bucuria de a trăi. Tratamentul presupune testare prealabilă a sensibilității la medicație, consult medical, investigații de laborator, EKG. Gerovital H3 este administrat sub formă de injecții intramusculare, tablete sau ca ser cu aplicație facială după o schemă individualizată.

ASLAVITAL SENSITIVE – 60min

Formula unică cu argilă naturală din Munții Pădurea Craiului și extractul eco certificat din fructele Goji sunt recomandate pentru tratamentele sensibile ale pielii. Argila cuprinde o sumă de proprietăți benefice care o recomandă ca fiind pământul viu și miraculos, cu o putere remarcabilă de absorbție. Extractul din fructele Goji are efecte puternice de energizare a pielii și este renumit pentru efectele sale anti-îmbătrânire, datorită acțiunii antioxidante excelente și creșterii nivelului de hidroxiprolină din derm. Stresul, poluarea, alimentaţia necorespunzătoare, radiaţiile ultraviolete pot sensibiliza tenul nostru, cauzând alergii, acnee, cuperoză, iritaţii.
Aslavital este un tratament special conceput pentru tenul sensibil. Ingredientul de bază al acestui tratament este argila, binecunoscută pentru efectele sale spectaculoase în regenerarea pielii, detoxifierea epidermei, vindecarea acneei și calmarea iritaţiilor. Colagenul şi ingredientele bogate în minerale îmbunătățesc nivelul de hidratare și elasticitate al pielii, protejând împotriva stresului oxidativ.