fitness premier spa

Alegeți un stil de viață sănătos cu ajutorul sportului și rezultatele nu vor întârzia să apară. Rezistența cardiovasculară la efort, forța musculară, flexibilitatea și modificarea compoziției corpului (schimbarea raportului dintre masa musculară și stratul adipos) sunt principalele beneficii de ordin fiziologic pe care le puteți obține urmând un program de antrenament personalizat.

aqua gym premier spa

AQUA GYM

50min

Dacă țineți la modul în care arătați sau pur şi simplu sunteți un fan al mişcării, încercați să ieșiți din tipare şi să diversificați efortul fizic din timpul orelor de fitness cu plăcerea efortului depus în bazin.
Activitatea în apă s-a dovedit, de-a lungul timpului, a fi una dintre cele mai sănătoase şi complete. Ea poate fi practicată de toată lumea, fără riscuri şi interdicţii (inclusiv de femei însărcinate şi persoane de vârsta a treia).

inot premier spa

LECȚII DE ÎNOT

50min

Înotul stimulează circulația sângelui, dezvoltă musculatura, accelerează vindecarea mai multor boli, precum dizabilități fizice, astm, hernie de disc, fortifică articulatiile, crește imunitatea, rezistența cardiacă și pulmonară,
menține presiunea arterială normală și elimină stările depresive și de anxietate. Pentru copii acest sport creează un corp dezvoltat armonios, o minte echilibrată și stimularea ambiției.

inot premier spa

BOSU

50min

Both Sides Up sau Both Sides Utilized este un tip de antrenament cardio ce are la bază mișcările clasice de aerobic, dar care se execută pe o jumătate de sferă cu diametru de 65 de cm. Aceasta are două suprefețe: una plană și una concavă. Exercițiile cu BOSU îmbină perfect miscările de aerobic cu distracția.