THERMARIUM - FINNISH SAUNA

finnish sauna Sauna finlandeza este o baie cu aer uscat, fierbinte, in care temperaturile sunt cuprinse intre  80 – 110°C, iar continutul de vapori este de maximum 3-15%.

Din momentul în care organismul nostru este expus la o temperatură mai mare de 42˚C, se autoreglează, prin dilatarea porilor şi declanşarea unui proces de termosudație, pentru a pierde astfel cât mai repede căldura în exces. Expunerea la temperaturi ridicate creează o stare de febră artificială, proces cunoscut sub numele de hipertermie. Febra face parte dintr-un proces de vindecare naturală a organismului, stimulează sistemul imunitar printr-o producţie sporită de anticorpi şi interferon. Printre beneficii enumerăm: stimularea circulaţiei sangvine, prevenirea răcelii, gripei, amigdalitei. Pielea capătă elasticitate, organismul elimină toxinele şi este un suport în tratarea infecţiilor căilor respiratorii. Folosirea saunei nu este recomandată persoanelor cu probleme cardiace şi cu hipertensiune arterială.

Dupa tratamentul din “camera fierbinte”, poti continua cu Frigidarium pentru racorire sau Emotional Shower pentru revigorarea si aducerea corpului la temperatura normala.

Vezi preturi