Electroterapie T-Care

20 min

Sub denumirea de terapia TCare (Transfer Capacitiv – Rezistiv Energy) găsim aparatul de fizioterapie de ultimă generație, iar denumirea din domeniul de specialitate este Diatermia de contact. Avantajul diatermiei de contact este tehnologia de vârf folosită pentru stimularea și reactivarea mecanismelor, proceselor biofizice și biochimice de vindecare.

Spre deosebire de alte proceduri de fizioterapie, T-Care induce biostimularea la nivel celular, având ca efect procesul natural de vindecare a organismului. Activează circulația și procesele celulare de regenerare, antiinflamatorii și de refacere posttraumatică.
Indicația de elecție este efecientă atât în traumatologia sportivă, datorită rapidității instalării efectelor, cât și în patologia periarticulară și articulară reumatismală.

Este eficient în tratarea post-traumelor membrelor – entorse, recuperarea post imobilizare, leziuni mio-entezo-articulare, (bursite, tendinite, entezite, miozite, leziuni fibrilare ale mușchilor), sechele algo-funcționale post-traumă, în tratarea afecțiunilor degenerative ale umărului – periartrite, articulații: artroze, coloana vertebrală, spondilită, discopatie, dorsalgie, diverse afecțiuni inflamatorii.

Recuperare post-chirurgicală: recuperarea în urma artroscopiilor, operațiilor de hernie de disc, alte operații la nivelul membrelor și articulațiilor.
Este extrem de eficient pentru sportivi.