Electroterapie T-Care

20min

Sub denumirea de terapia TCare (Transfer Capacitiv – Rezistiv Energy) găsim aparatul de fizioterapie de ultimă generație, iar denumirea din domeniul de specialitate este Diatermia de contact. Avantajul diatermiei de contact este tehnologia de vârf folosită pentru stimularea și reactivarea mecanismelor, proceselor biofizice și biochimice de vindecare.

Spre deosebire de alte proceduri de fizioterapie, T-Care induce biostimularea la nivel celular, având ca efect procesul natural de vindecare a organismului. Activează circulația și procesele celulare de regenerare, antiinflamatorii și de refacere posttraumatică. Indicația de elecție este efecientă atât în traumatologia sportivă, datorită rapidității instalării efectelor, cât și în patologia periarticulară și articulară reumatismală. Acest dispozitiv permite utilizarea simultană a două metode de tratament: transmiterea de energie capacitiv-rezistivă și piesa de mână patentată Roll-on care conține și eliberează treptat principiile active, în funcție de patologia specifică.

5 sedinte – 430 lei
10 sedinte – 800 lei  

Este eficient în tratarea:
 Post-traumelor membrelor
 Entorse
 Recuperarea post imobilizare
 Leziuni mio-entezo-articulare, (bursite, tendinite, entezite, miozite, leziuni fibrilare ale mușchilor)
 Sechele algo-funcționale post-traumă
 Afecțiunilor degenerative ale umărului – periartrite, articulații: artroze, coloana vertebrală, spondilită, discopatie, dorsalgie
 Diverse afecțiuni inflamatorii.
Recuperare post-chirurgicală: recuperarea în urma artroscopiilor, operațiilor de hernie de disc, alte operații la nivelul membrelor și articulațiilor.