HIDROCOLONOTERAPIE - Purificarea trupului si reglarea metabolismului

Hidrocolonoterapia este o procedură modernă, practicată cu rezultate excepționale în întreaga lume, demonstrate în detoxifierea generală a organismului, optimizarea proceselor fiziologice, stimularea proceselor metabolice și limfatice.

Hidrocolonoterapia nu cauzează disconfort și se realizează cu aparatură modernă, computerizată, care implică curățarea şi hidratarea colonului cu apă încalzită la 37 de grade, filtrată și purificată de bacterii. Pentru fiecare pacient este folosită o trusă de unică folosință. Aparatul este dotat cu un mecanism propriu de dezinfectare care asigură condiții antiseptice optime.

Procedura nu implică riscuri desfășurându-se conform unui protocol standard. Conținutul intestinului se elimină în canalizare prin sistemul ermetic de tuburi, astfel încât mirosurile neplăcute nu sunt resimțite. Rezultatele sunt miraculoase chiar după prima ședință, observându-se o scădere în greutate cu câteva kilograme, somnul și digestia se reglează, capacitatea de efort a organismului crește.

Hidrocolonoterapia este indicată în disfuncții hepato-biliare, în prevenirea afecțiunilor și cancerului de colon, alergii, boli varicoase, disfuncții ale prostatei, cistite, anexite, infecții parazitare și bacteriene, profilaxia îmbătrânirii premature a pielii, ridurilor, tratamentul celulitei, eczemelor, acneei, dermatitelor, psoriazisului, alergodermiilor, având rezultate foarte bune în reglarea tranzitului intestinal, reechilibrarea florei intestinale, ameliorarea tulburărilor de somn și în creșterea imunității și rezistenței organismului la infecții.

1 sedinta 50' - 330 lei

DETOX - Frumusetea vine din interior

Program complex creat pentru purificarea organismului, eliminarea toxinelor, îmbunătățirea absorbției substanțelor nutritive la nivelul tubului digestiv, ameliorarea calității sângelui, reglarea metabolismului, întărirea sistemului imunitar.

  • CONSULTAȚIE NUTRIȚIONIST

Este important mai întâi să faceți această consultație pentru a stabili o alimentație echilibrată pe parcursul programului de detoxifiere.

  • SCHEMĂ DE TRATAMENT PERSONALIZATĂ

Vacu Styler, Iyashi Dome, Slide Styler, Hammam, Masaje (de relaxare, decontracturante, cu nămol, Oriental Soap Massage, Hidroterapii, Baie galvanică, Scrub-uri, Împachetări (nămol, miere, ciocolată, mango, unt de Shea, scorțișoară), Hidrocolonoterapie.