Premier Palace SPA Hotel 5*

Premier Palace SPA Hotel 5* din Bucuresti, inaugurat in aprilie 2013, este deja castigatorul locului 3 din cadrul ,,Hotel Tourism and Leisure Forum, 2014” la categoria SPA-ul anului.

Situat pe unul dintre bulevardele principale ale Bucurestiului, Bulevardul Ghencea, Premier SPA ofera acces facil spre cea mai mare zona de shopping din Bucuresti si spre cele mai importante puncte de atractie turistica, culturala din capitala (Casa Poporului, Centrul Vechi al orasului). Amplasat intr-un cadru intim, Premier SPA este destinatia perfecta pentru clientii care isi doresc liniste si relaxare in mijlocul tumultosului oras Bucuresti.

Adecvat atat pentru turismul business, medical si de relaxare, Premier SPA ofera o experienta unica de 5 stele, datorita serviciilor de calitate, personalizate in functie de nevoile fiecarui oaspete, cat si dotarilor, facilitatilor de ultima generatie.

Premier Spa cel mai mare Medical & Wellness SPA de 5* din Romania, unde medici si terapeuti cu experienta si renume in domeniul medicinii de infrumusetare, curative si de recuperare sunt la dispozitia oaspetilor atat pentru crearea unor scheme personalizate de tratament, adecvate afectiunilor sistemelor osteoarticular, vascular, nervos periferic, respirator cat si a unor programe individualizate de detoxifiere, balneo & reuma, stress management, antiaging cu Gerovital H3.

Dispus pe 3 niveluri, Premier SPA are o suprafata totala de 3000 mp si 20 de cabinete de terapii medicale si wellness, sauna finlandeza, biosauna, baie cu aburi, cabina thalasso, frigidarium, dusuri emotionale cu efecte vizuale si sonore, piscina si hidropiscina, sala fitness, zone de relaxare, salon de infrumusetare (cosmetica, manichiura, pedichiura, coafor).

Servicii

spa & thermarium premier spa

Materialele naturale, lemnul cald, piatra semiprețioasă, luminile difuze și liniile fine creează ambianța propice pentru a evada din cotidian și a trăi momente unice de relaxare.
medical spa premier spa

Asigurăm terapii destinate afecțiunilor sistemelor osteoarticular, vascular, nervos periferic, respirator și  programe  de  detoxifiere,  balneo & rheuma și stress management, cât și programe antiaging cu Gerovital H3.
wellness spa premier spa

Programele de îngrijire corporală și facială au fost special create pentru a vă asigura obținerea celor mai bune rezultate într-un timp cât mai scurt.