PREMIER SPA​

Blv. Ghencea 134 Bucuresti

031 407 60 10

spa@premierpalace.ro

Situat  pe unul dintre bulevardele principale ale Bucurestiului, Bulevardul Ghencea, Premier Palace SPA Hotel ofera acces facil spre cea mai mare zona de shopping din Bucuresti (AFI Palace Mall si Plazza Mall) si spre cele mai importante puncte de atractie turistica, culturala din capitala (Casa Poporului, Centrul Vechi al orasului).

Amplasat intr-un cadru intim, Premier Palace SPA Hotel este destinatia perfecta pentru clientii care isi doresc liniste si relaxare in mijlocul tumultosului oras Bucuresti. Adecvat atat pentru turismul business, medical si de relaxare, Premier Palace SPA Hotel ofera o experienta unica de 5 stele, datorita serviciilor de calitate, personalizate in functie de nevoile fiecarui oaspete, cat si dotarilor, facilitatilor de ultima generatie.


Prin trimiterea acestui formular, sunteti de accord ca societatea SC. PREMIER PALACE S.R.L. sa prelucreze datele cu carecter personal de mai sus in mod legal, correct si intr-o maniera transparent fata de dumneavoastra si va lua toate garantiile necesare pentru a asigura respectarea dreptului la viata privata. Datele cu character personal de mai sus se vor prelucra in scopul solutionarii cerintei dumneavoastra exprimata in acest formular. Datele for fi colectate si prelucrate in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor, pe o perioada stabilita de 1 an de zile.