PREMIER SPA​

Blv. Ghencea 134 Bucuresti

031 407 60 10

spa@premierpalace.ro

Inaugurat in aprilie 2013, este castigatorul locului 3 din cadrul ,,Hotel Tourism and Leisure Forum, 2014” la categoria Centrul SPA al anului 2014, iar in 2019 a castigat titlul de Best Medical Spa in cadrul Termalia Awards 2019, eveniment organizat in parteneriat CIDESCO.

Situat pe unul dintre bulevardele principale ale Bucurestiului, Bulevardul Ghencea, Premier SPA ofera acces facil spre cea mai mare zona de shopping din Bucuresti si spre cele mai importante puncte de atractie turistica, culturala din capitala (Casa Poporului, Centrul Vechi al orasului). Amplasat intr-un cadru intim, Premier SPA este destinatia perfecta pentru clientii care isi doresc liniste si relaxare in mijlocul tumultosului oras Bucuresti.

Adecvat atat pentru turismul business, medical si de relaxare, Premier SPA ofera o experienta unica de 5 stele, datorita serviciilor de calitate, personalizate in functie de nevoile fiecarui oaspete, cat si dotarilor, facilitatilor de ultima generatie.

Premier Spa cel mai mare Medical & Wellness SPA de 5* din Romania, unde medici si terapeuti cu experienta si renume in domeniul medicinii de infrumusetare, curative si de recuperare sunt la dispozitia oaspetilor atat pentru crearea unor scheme personalizate de tratament, adecvate afectiunilor sistemelor osteoarticular, vascular, nervos periferic, respirator cat si a unor programe individualizate de detoxifiere, balneo & reuma, stress management, antiaging cu Gerovital H3.

Dispus pe 3 niveluri, Premier SPA are o suprafata totala de 3000 mp si 20 de cabinete de terapii medicale si wellness, sauna finlandeza, biosauna, baie cu aburi, cabina thalasso, frigidarium, dusuri emotionale cu efecte vizuale si sonore, piscina si hidropiscina, sala fitness, zone de relaxare, salon de infrumusetare (cosmetica, manichiura, pedichiura, coafor).


Prin trimiterea acestui formular, sunteti de accord ca societatea SC. PREMIER PALACE S.R.L. sa prelucreze datele cu carecter personal de mai sus in mod legal, correct si intr-o maniera transparent fata de dumneavoastra si va lua toate garantiile necesare pentru a asigura respectarea dreptului la viata privata. Datele cu character personal de mai sus se vor prelucra in scopul solutionarii cerintei dumneavoastra exprimata in acest formular. Datele for fi colectate si prelucrate in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor, pe o perioada stabilita de 1 an de zile.