Termenii si conditiile pentru utilizarea site-ului Premier Spa
S
C PREMIER PALACE SRL

Nr.Reg.Com : J40/11084/2006 CIF  RO18830740

Bd.Ghencea nr.134, Corp 90, Cam.110, Sect. 6, București

Atentie: Va rugam sa cititi aceste conditii cu atentie inainte de a utiliza acest web site.

Utilizarea acestui web site confirma faptul ca ati acceptat tacit termenii si conditiile scrise mai jos: Continutul tuturor paginilor site-ului www.premier-spa.ro sunt proprietatea firmei SC Premier Palace SRL.

Art.1. Conditii de utilizare

Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de SC PREMIER PALACE SRL. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al SC PREMIER PALACE SRL, este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Datele si informatiile sunt prezentate in website-ul www.premier-spa.ro numai in scopuri informative.

SC PREMIER PALACE SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba atat continutul sau tarifele, cat si structura website-ului in orice moment si fara o notificare prealabila.

Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand la cererea acestora.

Art.2. Utilizarea site-ului

SC PREMIER PALACE SRL va autorizeaza sa explorati acest site numai daca utilizarea este in scop personal,

necomercial, cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la copyright si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteti modifica in  nici un mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le redistribuiti cu scop comercial. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau retele de calculatoare, in orice scop, este interzisa. Materialele din acest site sunt proprietatea SC PREMIER PALACE SRL si utilizarea neautorizata a acestora poate viola legea dreptului de autor. In conditiile nerespectarii acestor conditii, nu mai sunteti autorizati sa utilizati acest site si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite sau salvate in calculator.

Art.3. Prelucrarea informatiei

Informatia va fi prelucrata de catre www.premier-spa.ro in conformitate cu prevederile Legilor nr. 676/2001 si 677/2001, putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor companiei, cum ar fi:

 1. Procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
  • Oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
  • Facturare;
 • Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor dumneavoastra;
 • Realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor SC PREMIER PALACE SRL si ale companiilor asociate/parteneri;
 • Contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in

legatura cu oferte de produse si servicii ale SC PREMIER PALACE SRL si ale companiilor  asociate/parteneri sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ne-ati adresat o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens);

 • Alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau
 • Produsele/serviciile comercializate de SC PREMIER PALACE SRL (servicii cazare, vouchere cadou etc) vor fi mentionate expres pe situl premier-spa.ro . Valoarea, modalitatea de plata, termenul de livrare precum si politica de anulare/returnare a serviciilor sau produselor vor fi confirmate clientului prin intermediul emailului de confirmare expediat catre client. SC PREMIER PALACE SRL nu isi

asuma raspunderea pentru tranzactiile / rezervarile realizate de client si care nu au fost confirmate prin emailul de confirmare.

 • Tipurile de carduri acceptate la plata sunt afisate pe situl premier-spa.ro SC PREMIER PALACE SRL nu accepta tranzactii de plata online cu alte instrumente de plata, in afara celor afisate pe site.
 • La achizitionarea online de produse sau servicii comercializate de SC PREMIER PALACE SRL pe siturile ww prem ierpal ace. ro sau ww w. premi er-spa. ro este necesara plata avans. Produsele / serviciile achizitionate astfel nu sunt rambursabile, iar plata pentru servicii nu poate fi returnata. De asemenea, pentru a beneficia de serviciile spa achizitionate online, este necesara o programare cu cel putin 24 ore inainte de momentul pentru care este fixata programarea.

Art.4. Dezvaluirea informatiei

SC PREMIER PALACE SRL are dreptul sa dezvaluie informatia:

4.1. Conform conditiilor specificate la art. 3.6.

Art.5. Drepturile dumneavoastra

 • Cu privire la prelucrarea informatiei, va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:
 1. de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt prelucrate de catre noi;
 2. de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia dumneavoastra particulara, ca date care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu va mai viza datele in cauza;
 1. de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele SC PREMIER PALACE SRL sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop;
 2. de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate conform legii;
  • Pentru situatiile prevazute la a), lit.b) si lit.c) ne veti inainta o cerere scrisa, datata si semnata.

In cerere veti preciza daca doriti ca informatiile sa va fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal.

 • SC PREMIER PALACE SRL va va comunica masurile adoptate/informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii

Art.6. Legaturile spre alte site-uri. Link-uri

Legaturile spre siteurile partenere (membre ale grupului Premier Palace Group) de pe acest site sunt oferite doar pentru a va ajuta. Utilizarea acestor legaturi determina parasirea site-ului www.premier-spa.ro .

Link-urile ce fac trimitere catre situri externe, independente de Premier Palace Group, si care sunt prezente pe situl www.premier-spa.ro la rubrica noutati /stiri nu reprezinta raspunderea PREMIER PALACE. Astfel, SC PREMIER PALACE SRL nu garanteaza si nu este responsabil pentru informatiile, software-ul si alte produse sau materiale gasite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obtinute prin utilizarea lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe propria raspundere.

Art.7. Marci

Premier Palace Hotel&Spa este marca inregistrata a SC PREMIER PALACE SRL.

Produsele comercializate de SC PREMIER PALACE SRL respecta standardele de calitate si indeplinesc

conditiile legale. Produsele hoteliere, cat si cele aflate in legatura cu acestea, pot avea preturi variate, iar modificarea acestora nu presupune nicio obligatie a Hotelului Premier Palace fata de client.

Art.8. Plati

Factura emisa de catre hotel trebuie achitata cu una dintre cartile de credit acceptate de catre Hotel

(Visa, American Express, MasterCard, Maestro). In cazul in care Beneficiarul nu a respectat obligatiile de plata, in conditiile si la termenele stabilite mai jos, Hotelul este indreptatit sa rezilieze contractul si sa ceara despagubiri, aceasta reziliere avand efect imediat, fara interventia unei instante, fara intarziere si fara indeplinirea altor formalitati, pe baza unei simple notificari transmise Beneficiarului de catre Hotel. Facturarea se face in LEI (RON) la cursul de schimb afisat la receptia Hotelului Premier Palace.

Art.9. Promotiile

Toate promotiile sunt supuse disponibilitatii si stocurilor. SC PREMIER PALACE SRL isi rezerva drepturile sa schimbe, sa modifice sau sa anuleze promotiile in orice moment si fara anunt in prealabil.

Art.10. Limitarea responsabilitatilor

SC PREMIER PALACE SRL, furnizorii sai sau alte parti care sunt mentionate pe acest site,nu sunt responsabile in nici o circumstanta pentru orice fel de pierderi (incluzand, fara limitari, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui site, a oricaror site-uri legate la acest site sau din

materialele, informatiile sau serviciile continute pe oricare din aceste site-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau orice alta teorie legala si indiferent daca a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei de astfel de pierderi. Legea aplicabila in aceste cazuri ar putea sa nu permita excluderea sau limitarea pagubelor aparute ca si consecinta sau din intamplare, astfel incat limitarea de mai sus sau excluderea nu se aplica in cazul dumneavoastra.

Art.11. Legile aplicabile

Acest site este administrat de SC PREMIER PALACE SRL din Bucuresti, Romania.

Nu este permisa utilizarea / exportarea materialelor si serviciilor din acest site sau orice copie sau adaptare care violeaza orice lege sau reglementare aplicabila, incluzand fara limita legile si reglementarile statului roman. Conditii de accesare ale sitului vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman, indifferent daca utilizatorii acceseaza situl din Romania sau din afara granitelor tarii.

Art.12 Generalitati

SC PREMIER PALACE SRL poate schimba aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale siteului.

Contactati-ne!

Parerea Dumneavoastra este importanta pentru noi. Daca aveti observatii sau intrebari legate de politica noastra de confidentialitate, contactati-ne pe adresa: spa@premierpalace.ro